Boyband Blue keert na zeven jaar terug met nieuwe muziek

Boyband Blue keert na zeven jaar terug met nieuwe muziek

Boyband Blue komt na zeven jaar met nieuwe muziek. Op 9 september verschijnt hun zesde studioalbum, Heart and Soul. De vier zangers gaan daarna ook op tournee, kondigen ze aan op Instagram.

Dit jaar viert Blue het twintigjarig jubileum van hun album All Rise dat in 2001 verscheen. Het plan was om samen met meidengroep Atomic Kitten in september op tournee te gaan, maar vanwege “spannende plannen die later worden aangekondigd” gaan die shows niet door.

Lee Ryan, Duncan James, Simon Webbe en Antony Costa maken nu op sociale media bekend vanaf december op verschillende plekken in het Verenigd Koninkrijk op te treden. De concertreeks wordt op 4 december afgetrapt in Cardiff.

Heart and Soul is het eerste album van Blue sinds het in 2015 verschenen Colours. De band werd in 2000 opgericht en scoorde in Nederland een nummer 1-hit met hun versie van Sorry Seems to Be the Hardest Word met Elton John. De zangers werkten ook samen met Stevie Wonder voor het nummer Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours.

Nieuws