Matt Hancock bedekt met insecten en slib in I’m a Celebrity preview

Matt Hancock bedekt met insecten en slib in I’m a Celebrity preview

In de teaser voor de show van woensdag piept de ex-secretaris van Volksgezondheid als insecten en dikke vloeistof van bovenaf op hem vallen. In een preview van I’m a Celebrity kruipt Matt Hancock door donkere tunnels, wordt hij overspoeld met insecten en waadt hij door slib.

ITV deelde de teaser voorafgaand aan de show van woensdagavond, waarin de voormalige Britse minister van Volksgezondheid gilt terwijl insecten en dikke vloeistof van bovenaf over hem heen worden gegoten. De komiek Seann Walsh, die samen met Hancock tijdens de aflevering van de reality-tv-show van dinsdag werd bevestigd als de twee late deelnemers aan de serie, doet mee aan de uitdaging. Presentatoren Ant McPartlin en Declan Donnelly kondigden aan dat ze meteen aan hun eerste proef, genaamd beestenholen, zouden beginnen.

In de previewvideo is te zien hoe het duo elkaar helpt om door een reeks donkere tunnels te navigeren terwijl ze een helm dragen en op zoek gaan naar de sterren die staan voor prestaties in de proeven.

Op een kruising vraagt Hancock: “Welke kant moet ik op?”, waarop Walsh antwoordt: “Ik ben geen navigatiesysteem, ik weet het niet! De scène eindigt met McPartlin en Donnelly die lachen terwijl ze kibbelen.

Het besluit van Hancock om mee te doen aan de show werd door zijn parlementaire collega’s bekritiseerd, omdat hij parlementslid is voor West Suffolk en tijdens de show niet bij zijn kiezers zal zijn, hoewel hij van de producenten wel met hen mag communiceren.

Hij heeft de zweep van de Conservatieve partij laten verwijderen en premier Rishi Sunak heeft zijn “teleurstelling” uitgesproken.

In de aanloop naar zijn debuut in de show zei Hancock dat hij zich vooral zorgen maakt over de slangen, maar minder over andere uitdagingen die hij zal tegenkomen.

Nieuws